Witajcie Towarzysze,
Akurat nie miałem zbytnio przyjemności jakoś też się przywitać, a też ja akurat w celach służbowych, to tak pokrótce się przedstawię, a potem opiszę sytuację i prośbę, z jaką przyszedłem. Mianowicie nazywam się Robert Drenin i jestem Wiceprzewodniczącym Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad, który znajduje się na Nordacie. Przybywam z kolei z prośbą uznania granic, a tym samym anektacji pewnego obszaru, Republiki Ludowej Szczęścia. Państwo to powstało 22 lipca 2022 roku, na co dowodem jakiegokolwiek funkcjonowania przez więcej niż 6 miesięcy znajduje się na forum Bizancjum, czy też na naszym prywatnym discordzie.
Jednakże sytuacja w skrócie jest taka, że po długim braku aktywności RLS, Tow. Brzęczyszczykiewicz zdecydował się ponownie reaktywować Państwo, a ja w ramach wspracia państw robotniczych, to zdecydowałem kandydować na Prezydenta Republiki Ludowej Szczęścia i tak się składa, że zostałem wybrany właśnie na tę funkcję (z zachowaniem oczywiście mojej funkcji Wiceprzewodniczącego RKL ZKRR). Jednakże właśnie jako Prezydent RLS i w imieniu Republiki Ludowej Szczęścia, chciałem zapytać o możliwość uznania zajęcia poniżej pokazanego obszaru, zgodnie z Umową Międzynarodową 2/2021 Konwencji o Ziemiach Vaarlandu i Antyry:
Co do forum, to akurat początkowo zostało stworzone przez Bornfost, bo Prezydentem był Bolesław Kirianóo, jednakże wraz z przejęciem funkcji Prezydenta przeze mnie, to forum zostało usunięte, toteż RLS niedawno przeniosło się na forum Ludowej Republiki Magnifikatu:
http://prmagnificat.cba.pl/forumdisplay.php?fid=147.