Autor Wątek: Wniosek o odebranie obywatelstwa Karl Friedrich von Hohenzollern - Kartoliński  (Przeczytany 4066 razy)

Stanisław Kartoliński

• Administrator
  • Ekspert
Wasza Królewska Mość, zwracam się z wnioskiem i prośba o odebranie obywatelstwa i zbanowanie obywatela Karla Friedricha von Hohenzollerna- Kartolińskiego. Jest to osoba o najgorszej reputacji w całym Mikroświecie. Jego pomysły zazwyczaj kończą się po kilku dniach. Tworzy kościoły po czym zmienia wiarę. Jego działalność godzi w dobre imię Królestwa Turetii. Niejednokrotnie dopuszczał się tworzenia klonów i niejednokrotnie dochodziło do kradzieży tożsamości. Z tego co się orientowałem jego działania są tolerowane jedynie w Niemczech i Brodrii. W wielu państwach jest już zbanowany. Dzisiaj postanowił on zostać głową Kościoła Turetcko-Katolickiego. Jego działania mogą stawiać nas w bardzo złym świetle zagranicą. Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku.
/-/ Jego Królewska Mość Stanisław Kartoliński, z łaski Boga i woli ludu, Król Królestwa Turetii.
Hrabia Sołucka. 

Tadeusz Niemnowski

• Zaawansowany użytkownik
A komu to przeszkadza?
Baron Tadeusz Niemnowski.
Plutonowy Armii Narodowej Turetii.
Strażak Straży Pożarnej Turetii.

Opamiętam się i nie popełnię tych przęstępstw których popełniłem.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2021, 11:51:43 wysłana przez Karl Friedrich von Hohenzollern - Kartoliński »
Użytkownik jest obecnie zbanowany

Kazimierz Sakowicz

• Elekcja 1931
  • Ekspert
Poważne oskarżenia ale nie ukrywam że nie bezpodstawne. Tylko czy Król może odebrać obywatelstwo?
Kazimierz Sakowicz.

Jan Kartoliński

• Administrator
  • Ekspert
Nie ma żadnej podstawy bym odebrał obywatelstwo. Pan Hohenzollern - Kartoliński ma moje pełne poparcie dla działalności w Królestwie Turetii.
/-/ Król Senior Jan Kartoliński.

Kazimierz Sakowicz

• Elekcja 1931
  • Ekspert
Nie ma co na siłę utrzymywać też każdego tylko dla aktywności...
Kazimierz Sakowicz.

Stanisław Kartoliński

• Administrator
  • Ekspert
Nie ma żadnej podstawy bym odebrał obywatelstwo. Pan Hohenzollern - Kartoliński ma moje pełne poparcie dla działalności w Królestwie Turetii.

Wstyd i hańba by głowa państwa wspierała go. Piechota dopuścił się plagiatu twórczości jednego z obywateli Królestwa Santery.
/-/ Jego Królewska Mość Stanisław Kartoliński, z łaski Boga i woli ludu, Król Królestwa Turetii.
Hrabia Sołucka. 

To nie jest plagiat, tylko wzorowałem się na nim.

Kazimierz Sakowicz

• Elekcja 1931
  • Ekspert
Jeszcze dzisiaj rano nie byłem do końca przekonany ale teraz podpisuje się pod wnioskiem hrabiego Kartolińskiego.
Kazimierz Sakowicz.

Wasza Królewsko Mość!

Wnioskuję o odrzucenie wniosku którym autorem jest Hrabia Stanisław Kartoliński. Wniosek hrabiego godzi w moje imię i urażą moje uczucia.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2021, 21:13:41 wysłana przez Karl Friedrich von Hohenzollern - Kartoliński »

Kazimierz Sakowicz

• Elekcja 1931
  • Ekspert
Pańska kariera w Turetii prawdopodobnie właśnie się zakończyła.
Kazimierz Sakowicz.

Mylisz się. Trzeba być miłosiernym wobec człowieka, przecież Jezus powiedział że trzeba przebaczać 77 razy.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2021, 21:19:09 wysłana przez Karl Friedrich von Hohenzollern - Kartoliński »

Jan Kartoliński

• Administrator
  • Ekspert
Pan Piechota miał moje poparcie. Wychodziłem z założenia, że jest niegroźny a zagranicą często jest traktowany z góry i przedwcześnie banowany. Mając na uwadze dobre imię Królestwa Turetii jak i ład i porządek tu panujący postanowiłem odebrać obywatelstwo i zbanować konto pana Piechoty. Został też nałożony ban na adresy IP z których się logował.
Dekret wydaje korzystając z faktu, że konstytucja nie zabrania tego Królowi.
/-/ Król Senior Jan Kartoliński.

Kazimierz Sakowicz

• Elekcja 1931
  • Ekspert
Gratuluję podjętej decyzji.
Kazimierz Sakowicz.

Tadeusz Niemnowski

• Zaawansowany użytkownik
A kto będzie teraz komendantem SPT?
Baron Tadeusz Niemnowski.
Plutonowy Armii Narodowej Turetii.
Strażak Straży Pożarnej Turetii.