kwiecień 2024 - 1932 rok. To archiwalna strona Królestwa Turetii.
Cytat: Józef Wilhelm Potocki w Sierpień 06, 2021, 14:49:23O pomyśle utworzenia "LFP Estella" poinformowałem już obywateli Santery i Niemiec.Przy okazji. Mógłbym prosić o link do Zasad Funkcjonowania Gospodarki na terenie Królestwa Turetii?O braku zasad w Turetii już napisał hrabia Kartoliński. A czy ja mógłbym prosić o link do zasad funkcjonowania gospodarki w innych państwach? Moglibyśmy się zainspirować do stworzenia u nas. I nie chciałbym tutaj kopiować lecz dostosować regulacje Turetii do innych państw tak by w przyszłości można było współpracować.
O pomyśle utworzenia "LFP Estella" poinformowałem już obywateli Santery i Niemiec.Przy okazji. Mógłbym prosić o link do Zasad Funkcjonowania Gospodarki na terenie Królestwa Turetii?
Od kilku dni w Rzeczpospolitej trwa zjazd Vaaralndu. Relacje zdaje nasz dyplomata baron Ludwik Dalkowski w Radzie Narodowej.
http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/forum/viewtopic.php?f=365&p=64540#p64540W Rzeczpospolitej dokonano egzekucji na Józefie Potockim.
Teraz wstyd mi za wpisanie Michała IV na listę nominowanych do elekcji w Turetii.